Здравейте колеги, интересува ме има ли проблем ако сложа 100w крушки на фаровете? Не ме интересуват глупости от типа "нагаря рефлектора от високата температура" и тем подобни. Питането ми е от чисто техническа гледна точка натоварва ли се ел инсталацията и има ли проблеми за нея?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Крушки 100w
Collapse
X
-
Като цяло всеки производител залага едни 30% резерв в всичко, ноот 55вата на 100 вата си е голямаразлика колега,
По добре се огледай за ксенон 55вата и да ти е мирна главата иначе с 100вата консумация може диа изпечеш кабелите.EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
-
Аз имам наблюдения върху osram night braker + 70% или +90% забравих точно.Много бях доволен , бяла светлина със сила колкото на 100w крушка.Купих си 2 за цена към 35лв к-т.До тук добре ама едната изгоря за 8 месеца а другата за 12.На въпроса в магазина "гаранция има ли ", "ааа тези силните са така".Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
-
Не знам защо казваш че не те интересуват обяснения от вида "пренагряване на фара и рефлектора". Това ще ти е най-големия проблем със 100 W крушки. На ладата едно време ставаше ама там всичко беше метал и стъкло. На Алфата с такива крушки скоро ще ти се наложи смяна на фароветеAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Аз от 6 години на 155 цата си карам с крушки бош рали 100 вата ,даже на самите крушки си пише произведени за Канада и Северна Америка,да не се ползват в Европа,явно законите тука ги забраняват,но колата няма проблеми,и си виждам прекрасно.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеАз от 6 години на 155 цата си карам с крушки бош рали 100 вата ,даже на самите крушки си пише произведени за Канада и Северна Америка,да не се ползват в Европа,явно законите тука ги забраняват,но колата няма проблеми,и си виждам прекрасно.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеАз от 6 години на 155 цата си карам с крушки бош рали 100 вата ,даже на самите крушки си пише произведени за Канада и Северна Америка,да не се ползват в Европа,явно законите тука ги забраняват,но колата няма проблеми,и си виждам прекрасно.Рефлекторите се белят, а "стъклата" помътняват и пожълтяват. Технологии ....
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
За лупите, колкото по-маломощни са крушките, толкова повече ще изкарат. Там няма добро охлаждане и точно това е големият проблем.
Разликата межди 55 и 100 вата може да се обезсмисли от инсталацията. На всичките ми коли, на които не съм имал ксенон съм процвдирал по един и същи начин:
2.5 мм Кабел от динамото до релето и 1.5 мм от релето до фара. Това за една светлина. И колкото се може по-къси. Това е цялата философия. Блу вижън на Филип са доста по-добри от много 100 ватови невдоразумения.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
И аз имам наблюдение над Блу вижъна,доста добри са и светят много приятно,съгласен съм с адаша,по-добри са от много 100 ватови крушки,но ако създателя на темата не е късметлия ще горят често,имам продадени доста комплекти от тях има случаи горят има и такива дето карат над 2 години с тях.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
Comment